tiistai 21. elokuuta 2012

Piirien siivousta4950 profiilia tai sivua ennen putsausoperaatiota ---> 3150 profiilia tai sivua siivouksen jälkeen.

Käytin näitä allaolevia Chrome laajennuksia ja napsin reilusti porukkaa piireistä pois, sellaisia ensin jotka eivät ole postanneet mitään viimeiseen kahteen viikkoon ja sitten sellaiset jotka eivät ole minua rinkuloineet tai kommunikoineet kanssani mitenkään ja eivät ole myöskään missään tärkeässä aihepiirissä jota seuraan.+Circloscope on työkalu joka auttaa siivouksessa.

Facebookkimaista käytöstä?

Koska Google+:ssa ei tarvitse lisätä ketään piireihinsä niin myöskin tämänkaltaiset puhdistusoperaatiot ovat ihan etiketin mukaisia, seuraaminen voi olla kuten yksisuuntainen katu.

Saattaa olla että tuo (minun mielestäni) turha porukka on tullut jonkun jaetun piirin mukana eivätkä ole sitten postanneet julkisesti tai olleet kiinnostuneita aiheistani tarpeeksi lisätäkseen minut jotta olisin päässyt osalliseksi näistä pelkille piireille osoitetuista, rajoitetuista julkaisuista.

Kävin kaikki poistettavat läpi enkä tunnistanut yhtään nimeä esimerkiksi kommentoijaksi tai plussaajaksi, eli ihan turhaan veivät tilaa piireissäni kun hyvä sisällöntuotantokin pelkkään seuraamiseen puuttui.
Jostainhan on lähdettävä liikkeelle!Viidentuhannen yläraja alkoi olla lähellä

Pakko on poistaa porukkaa kun alkaa olla 5000 raja lähellä: Minulla tämä oli jo kolmas kerta. Rinkuloin usein kokonaisia jaettuja piirejä, valikoin sieltä sellaisia jotka minua kiinnostavat, siirrän heidät johonkin sopivaan piiriin ja sitten poistan loput.
Profiilit jotka eivät siis kommunikoi kanssani, eivätkä myöskään tuota arvostamaani sisältöä: Turhaa painolastia, he eivät välttämättä edes tiedä olemassaolostani! :-)

Sitä paitsi Google+:n käyttö alkoi hankaloitua mahdollisesti jonkun bugin johdosta: En saanut raportoitua & blokattua edes spämmereitä kun ohjelma ilmoitti vain että 'et voi lisätä enää profiileja piireihisi'.

Google+:ssa ei pelata kaveripeliä! Sisältö, aktiivisuus ja kiinnostavat aihealueet ratkaisevat.

Nyt pääsee taas rinkuloimaan rauhassa uusia mielenkiintoisia ihmisiä sekä sivuja.

Ei kommentteja: