sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Yksityinen Hangout livestriimaus


Kaikki Hangouts On Air -lähetykset ovat oletuksena julkisia, kun aloitat lähetyksen. Jos et kuitenkaan halua tehdä Hangout On Air -lähetystäsi laajasti tunnetuksi, voit tehdä tapahtumasta yksityisen. Tällöin vain ihmiset, joille jaat linkin, voivat löytää ja katsoa videon.

Yksityistä Hangout On Air -tapahtumaa ei mainosteta julkisesti Google+ -palvelussa. Ihmiset eivät myöskään voi hakea videota Google+ -palvelussa tai YouTubessa. Hangout On Air -lähetyksen jälkeen tallennus merkitään piilotetuksi YouTubessa.Yksityisen Hangout On Air -lähetyksen aloittaminen


Siirry Hangouts On Air -palveluun:

Valitse Aloita Hangout On Air.
Kirjoita lähetyksen nimi ja kuvaus.
Valitse aloittaminen Nyt tai Myöhemmin
Poista Yleisö-kentässä kohta Julkinen.

Voit nauhoittaa lähetyksen yksin ja pitää esimerkiksi koulutuksen videolla ilman muuta softaa!

Tästä linkistä pääset aloittamaan Hangout on Airin suoraan: Voit harjoitella, kokeilla ja testata appseja ilman että edes aloitat lähetyksen.

TAI

Kirjoita sitten niiden ihmisten tai piirien nimet, jotka haluat kutsua Hangout On Air -lähetykseen, tai selaa nimiluetteloa valitsemalla Lisää muita ihmisiä.
Valitse Jaa. Tämä jakaa automaattisesti linkin vain niille henkilöille, jotka haluat kutsua tapahtumaan.

Kun luot yksityisen Hangout On Air -lähetyksen, et voit muuttaa tapahtuman jakoasetusta myöhemmin julkiseksi ja päinvastoin. Voit kuitenkin jakaa Hangout On Air -lähetyksen muille ihmisille valitsemalla Kutsu lisää tapahtumasivulla tai jakamalla tapahtuman tai videon URL-osoitteen suoraan.
Muut ihmiset voivat edelleen jakaa yksityisen Hangout On Air -lähetyksesi


Jokainen, jonka kutsut Hangout On Air -lähetykseen, voi myös jakaa sen jakamalla Google+ -tapahtuman tai YouTube-linkin.

Muista, että jos joku muu jakaa yksityisen Hangout On Air -lähetyksesi, video voi näkyä julkisesti internetissä. Jos esimerkiksi jaat Hangout On Air -videon ystävillesi ja he julkaisevat sen blogeissaan, jokainen linkin näkevä voi myös katsoa videon.

Voit muokata videota YouTubessa ja rajoittaa sen näkymisen vain tietyille henkilöille.

Hangouts on Air Ohjekeskus 

Hangouts chat ja videopuhelu ohjekeskus

#Livestriimaus #HangoutsOnAir #Jaanavinkki #HOA

Ei kommentteja: