maanantai 12. marraskuuta 2012

Vaihteeksi matkailualan koulutusta


Minulla on takanani reilut pari vuosikymmentä matkailualalta, niin opashommista kuin matkatoimistostakin.

Tämän vuoksi käynkin välillä kouluttamassa matkatoimistovirkailijoita sekä myös matkailualan opiskelijoita.Google Drive ja jakaminen sosiaaliseen mediaan


Muutama päivä sitten Google Driveen tuli uusia jakomahdollisuuksia. Tällaisen esityksen tai Google Docsin voi jakaa ihan suoraan Drivestä Google+ -alustalla jossa se näkyy juuri oikeanlaisena ja on katsottavissa vaikka slideshowna, ei siis pelkkä linkki jonnekin muualle.

Tämäkin presentaatio on Drivessä tehty.


Pienten yritysten liikematkailu


Pk -sektorin yrityksissä ei yleensä ole varaa omaan, maksulliseen matkanvarausjärjestelmään joten täytyy ottaa muut konstit käyttöön.

Katso esitys klikkaamalla "Toista" nuolesta tai sitten slaidit yksitellen klikkaamalla / hiiren rullaa pyörittämällä. Voit myös avata esityksen koko ruudun näkymäksi tai ladata sen omalle koneellesi:

Yllä siis slaidit pitämääni koulutukseen taloushallinnon opiskelijoille:

Osa heistä joutuu varmasti sijoittumaan pienempiin yrityksiin joissa ehkä joutuu telemisiin myös liikematkojen ja niihin liittyvien seikkojen kanssa.

Viimeisen sivun linkit ovat klikattavissa suoraan slaidista uusimmilla selaimilla!

Kiinnostuitko?


Sosiaalisen median etäkoulutus Google Hangouts videopuhelun kautta onnistuu vaikka yhdeksälle yhtä aikaa.  Ensin tietysti opetellaan Hangout. :-)
Samoin onnistuu matkailuaiheinen koulutus joko etänä tai paikan päällä.

Kysy lisää!
050-5460534 / Jaana
Ei kommentteja: