maanantai 6. tammikuuta 2014

Google-tilin luominen


Google+:n käyttö vaatii Google-tilin:

Jos käytät Gmailia, Google+ palvelua tai sinulla on YouTube -kanava, niin silloin sinulla on jo Google-tili.

Jos haluat vaihtaa salasanaa tai olet hukannut Google tilisi salasanan, tässä ohjeet.

Klikkaa tekstin linkkejä saadaksesi lisätietoja:


Google -tilin luominen

Suosittelen Chrome -selaimen käyttöä: Paljon hyviä laajennuksia jotka tekevät Google+:n käytöstä miellyttävämpää. Chromeohjeet suomeksi ja myös latauslinkki.
Googlen pyytämät tiedot:

Nimi. Nimeäsi käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Kun esimerkiksi luot sisältöä, jonka haluat jakaa muiden kanssa, nimesi näkyy tämän sisällön yhteydessä.

Käyttäjätunnus. Käytät käyttäjätunnustasi – joka on myös uusi Gmail-osoitteesi – kirjautuaksesi Google-tiliisi. Kirjainkoolla ei ole merkitystä käyttäjätunnuksessa. Voit käyttää kirjaimia, numeroita ja pisteitä.Vahvistaminen sähköpostitse


Kun luot Google-tilin, saat vahvistuslinkin sähköpostiosoitteeseen, jonka avulla loit tilin. Vahvista, että omistat kyseisen osoitteen, klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa linkkiä. Jos et vahvista osoitettasi, et välttämättä voi käyttää kaikkia Googlen tuotteita tai ominaisuuksia.

Jos et ole varma, oletko vahvistanut tilisi, voit tarkistaa asian kirjautumalla sisään Google-tilien etusivulla . Jos tiliäsi ei ole vahvistettu, näet viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi.

Pidä salasanasi tallessa, Google pyytää välillä uudelleen kirjautumista turvallisuussyistä.

Ei kommentteja: