keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Google+ 100 miljoonan raja rikki, Puhutaan Bisnestä ja Timeline
Iloisia uutisia Plussan puolelta!

Tilastomies Paul Allen kertoo meitä olevan jo yli 100 miljoonaa. Kasvuvauhti on melkoinen, sillä vasta muutama viikko sitten Googlen Larry Page ilmoitti luvuksi 90 miljoonaa.  Semmoinen kymmenen prosentin kasvu reilussa parissa viikossa? Uskomatonta.

Paul Allenia on kyllä uskominen sillä hänen ennustuksensa ovat pitäneet paikkansa hyvinkin tarkasti.

Mitäpä tästä tuumivat nyt ne Google Plussaa jo useaan otteesen hautaamassa olleet, negatiiviset bloggarit ja lehtimiehet?  Lopullinen luku tämän vuoden tappiin päästyämme olisi siis Allenin mukaan 345 miljoonaa käyttäjää jos keskimäärin 750 000 uutta siirtyy päivittäin Plussan puolelle. Tosin hän uskoo vieläkin suurempaan suosioon ja veikkaa yli 400 miljoonaa käyttäjää. Jääpä nähtäväksi!

Tätäkin kuvaa käytettiin paljon... Hmm.
Puhutaanpa bisnestä!

Suomalaisyrityksiä joilla on Google+ Sivu on jo reippaat kuutisen sataa, mutta aktiivisia elikkä postaavia näistä on vain alle sata. Tässä on linkki "Aktiivisten yritysten piiriin".  Lisätkääpä omiin rinkuloihinne!

Ihmettelen vain, mitä ne muut reilut viisisataa kuvittelevat tekevänsä? Onko nyt kyseessä 'nimen varaus' ja astialle palataan sitten joskus. Jos edes palataan...

Suosittelen hiukkasen reippaampaa otetta, paikalla on jo reilut 25000 potentiaalista suomalaista asiakasta ja lisäksi kaikki ulkomaan elävät.  Kansainvälistyminen on Plussan myötä helpompaa kuin koskaan: Googlen haku poimii ilmaiseksi avainsanat profiilisivulta sekä myös postauksista ja sijoitus hakutuloksissa nousee kuin itsestään.
Mutta vain jos sieltä löytyy mitä poimia, ilman sisältöä tulee tenkkapoo.

Sosiaalisen median ala on melko hyvin edustettuna mutta ainahan parantamisen varaa on:  Moni Twitterissä ja Facebookissa ahkerasti seurusteleva ammattilainen on jättänyt Plussan miinukselle.  Ehkä seuraajaparvi ei ole vielä pyrähtänyt paikalle ja ujostellaan aloittaa ns. tyhjän päältä, melkein kuin alusta, kun pitäisi olemattomille piireille postata.

No jaa, ehtiihän sitä vielä, vai mitä?
Facebookin Aikajana 

Kovasti polemiikkiä herättänyt Timeline on täällä, vai onko jo kaikilla? Minulla aikajana on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, ihan hauska juttuhan tuo on.  Onneksi ei ole mitään hävettävää tullut tehtyä (hehheh) tai ainakaan kuvia en ole todisteeksi ladannut eikä minua ole kukaan sellaisiin tägännytkään.

Joko olet ehtinyt siivota tarvittavat? :-)  Vai oliko mitään siivottavaa?


Lähetä kommentti